Baleset

2020.06.10. 11:47

32 éves tokodaltárói férfit gázolt el a vonat a dorogi vasútállomáson

A dorogi vasútállomáson egy Esztergomból a főváros felé tartó vonat elgázolt egy 32 éves tokodaltárói férfit, aki túlélte a balesetet.

Kemma.hu

Forrás: 24 Óra

Fotó: Walczer Patrik

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint embert gázolt egy vasúti szerelvény késő délelőtt a dorogi vasútállomáson. A balesethez az esztergomi hivatásos tűzoltókat és a nyergesújfalui katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltóit riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést.

A rendőrség tájékoztatása szerint a főváros felé tartó vonat egy 32 éves tokodaltárói férfit gázolt el a vonat, aki túlélte a balesetet. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

A MÁVINFORM közösségi oldalán arról számolt be, hogy Esztergomból a a főváros felé tartó Z72-es vonat (2025-ös vonat) Dorog állomáson elütött egy embert. A balesetben érintett járat utasai a következő G72-es vonattal (2035-ös vonat) utazhatnak tovább a Nyugati pályaudvar felé. Dorog állomás többi vágányán lehetséges a forgalom, az esztergomi vonalon nincsenek fennakadások a vonatközlekedésben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!