lopás

2018.06.20. 18:51

A fiatalember elment horgászni, de mégsem hal lett a zsákmánya

A 29 éves naszályi fiatalembernek megváltoztak a tervei, miközben megváltotta a horgászengedélyt: a halnál értékesebb fogást szemelt ki magának.

kemma.hu/police.hu

Forrás: shutterstock

A Komáromi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 29 éves naszályi lakos ellen. A férfi május 25-én az esti órákban, egy mocsai halastóhoz ment horgászni. Az engedély vásárlása közben megfigyelte, hogy a jegykiadó pavilon ablakát hogyan zárják, és a pénzt hol tartják.

Ezután éjszaka visszament a bódéhoz, és az ablakot záró vasrudat ellopta. Június 3-án éjszaka ismét visszatért oda, majd az ablakot kinyitotta, és a bodegában lévő lemezkazettából ellopta a bevételt. Ezt követően hazament, a megszerzett pénzt pedig elköltötte.

A komáromi nyomozók azonosították a férfit, akit június 19-én gyanúsítottként kihallgattak. A tettes a bűncselekmény elkövetését beismerte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!