kék hírek

2018.04.25. 09:03

Nemcsak baleset, de ittas sofőr is sok volt az utakon

A baleseti helyszínelések és a szondáztatások mellett körözött személyt is fogtak a megye rendőrei az elmúlt 24 órában.

kemma.hu/police.hu

Forrás: shutterstock

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök kilenc személyt fogtak el és két főt állítottak elő. A járőrök öt ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedésre két esetben került sor.

A dorogi rendőrök kedden, 15 óra 40 perckor Tokodon, a Béke utcában ellenőrizték egy Skoda vezetőjét. Az 55 éves helyi lakosnál az alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért mintavételre az Esztergomi Rendőrkapitányságra előállították. A rendőrök a férfi vezetői engedélyét elvették.

A komáromi rendőrök szintén aznap, 20 óra 55 perckor Komáromban, a Gyár utcában ellenőriztek egy 47 éves férfit. A járőrök megállapították, hogy ellene a Komáromi Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki. A férfit a kapitányságra előállították és őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!