Kék hírek, bulvár

2017.04.30. 11:37

Újabb gyilkosság Tatabányán: az agyonvert hajléktalantól egy kilométerre feküdt a holttest

Mindkét férfi bűncselekmény áldozata lett. A két helyszín között alig egy kilométer a távolság. Az első esetnél halált okozó testi sértés, a másodiknál emberölés miatt nyomoznak a rendőrök, akik azt is vizsgálják: van-e összefüggés a két eset között.

kemma.hu

UPDATE 2 (05.01., 09:00): A 15 éves fiú részletes beismerő vallomást tett.

UPDATE (17:10): Elkaptak egy 15 éves fiút a gyilkosságokkal kapcsolatban.

Korábban erről írtunk:

Ahogy arról beszámoltunk, április 30-án 5 óra 30 perc körül Tatabányán, a Győri úton holtan találtak egy férfit. A rendőrség tájékoztatása szerint az elsődleges orvosszakértői vélemény alapján a férfi bűncselekmény áldozata lett. A főkapitányság Bűnügyi Osztálya halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. A kemma.hu információi szerint az áldozat egy közismert hajléktalan volt.

Nem sokkal később rendőrök jelentek meg a Reguly Antal téren is. 8 óra 35 perckor a Tevékenység-irányítási Központba érkezett a bejelentés, hogy egy férfit holtan találtak. Az elsődleges orvosszakértői vélemény alapján az 56 éves férfi szintén bűncselekmény áldozata lett. A rendőrök szakértők bevonásával a helyszíni szemlét megkezdték. A nyomozók emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indítottak eljárást ismeretlen tettes ellen.

A helyszínre nagy erőkkel vonult ki a rendőrség, a készenlétisek is a helyszínre érkeztek.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság nagy erőkkel megkezdte a nyomozati cselekmények végrehajtását, az elkövető, vagy elkövetők azonosítása, felkutatása és elfogása érdekében, tájékoztatott a rendőrség.

A nyomozók vizsgálják a két bűncselekmény közötti összefüggést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!