Kék hírek, bulvár

2017.04.30. 16:58

Tatabányai gyilkosságok: elkaptak egy 15 éves fiút

A kemma.hu információi szerint két hajléktalant vertek agyon szombatról vasárnapra virradóra Tatabányán. A rendőrség vasárnap délután egy 15 éves helyi fiút kapott el, elszámoltatása folyamatban van.

kemma.hu/police.hu

UPDATE (05.01., 09:00): A 15 éves fiú részletes beismerő vallomást tett.

Korábban erről írtunk:

Ahogy arról korábban beszámoltunk, április 30-án hajnalban a Tatabányán, a Győri úton holtan találtak egy férfit, akit bántalmaztak és életét veszítette. Szintén ezen a napon fél kilenc után újabb bejelentést érkezett a rendőrségre miszerint Tatabányán a Reguly Antal téren egy másik férfit is holtan találtak. Kapcsolód cikkünkben azt is megnézhetik, milyen közel volt egymáshoz a két helyszín.

Az elsődleges orvosszakértői vélemény alapján a két férfi bűncselekmény áldozata lett. A nyomozók emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indítottak eljárást ismeretlen tettes ellen. A kemma.hu információi szerint mindketten hajléktalanok voltak. Azt, hogy a második, 56 éves férfi hajléktalan, a környéken is többen megerősítették, volt, aki többször találkozott is vele. A helyszínelés egyébként még késő délután is tartott mind a Győri úton, mind a Reguly Antal téren.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság nagy erőkkel kezdett nyomozni, az elkövető azonosítása, felkutatása és elfogása érdekében. A rendőrök még vasárnap, 14 óra 55 perckor az emberölések kapcsán előállítottak egy 15 éves tatabányai lakost. A fiatal elszámoltatása jelenleg is folyamatban van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!