Mi lehet a háttérben?

2022.08.04. 11:30

Aksis bosszúállók Mocsán? Olyat vett fel Lajcsi kamerája, hogy fejlelentést tesz

Lehet, hogy valaki szórakozik vele, de az is lehet, hogy van oka félni Galambos Lajcsinak. A nemrégiben elvált trombitaművész mocsai birtokán sorra pusztulnak el a halak a helyi tóból, miután ismeretlen tettes tucatnyi használt akkumulátort helyezett el a birtokon.

W. Zs.

Nem csak Galambos Lajos gyanakszik egy cégre a gondok miatt

Forrás: Metropol

Fotó: Keresztesi Balázs

Mint korábban a Kemma.hu is beszámolt róla, tömegesen pusztulnak a halak Lagzi Lajcsi mocsai birtokán levő tóban. A zenész mérgezésre gyanakszik. Most ismét megszólalt  történtekkel kapcsolatban.

– Tíz-tizenkét használt akkumulátort tettek le a bejáratomhoz közel, az erdő szélén. A tömeges halpusztulás után – a helyi környezetvédőkkel karöltve – megfigyelő kamerákat, azaz vadkamerákat helyeztünk el több helyen, amelyek mozgásra kapcsolnak be, így szerencsére azt is rögzítették, amikor a veszélyes hulladékot a portám elé halmozták – mondta el felháborodva Lajcsi, írta a Ripost a Blikk nyomán.

A trombitaművész természetesen megteszi a szükséges lépéseket, ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz, és átadja a felvételeket a hatóságnak. 

Jól látszik az autó és a rendszám, amivel ideszállították a kiszuperált akkumulátorokat, így bízom benne, hogy hamar kézre kerítik a tetteseket 

– nyilatkozta az ország Lajcsija. A zenésznek megfordult a fejében, hogy valaki fenyegető célzattal teszi tönkre a birtokát, esetleg személyes bosszú állhat a háttérben.

– Az elmúlt harminc évben nem történt ilyesmi a birtokomon – mondja Galambos Lajos, aki kétli, hogy a véletlen műve lenne a tett, miután a nyilvánossághoz fordult a Mocsán és birtokán zajló környezetszennyezés miatt. Szerinte személyes bosszúról lehet szó, esetleg megfélemlítésről. A tetteseknek azt üzeni, még így sem nem veszik el kedvét a környezetszennyezés elleni harctól, sőt!

 Az féljen, akinek félnivalója van! 

– jelentette ki a trombitaművész.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!