Kék hírek, bulvár

2017.06.30. 09:02

Gyógyszerre ivott, majd a mentősökre támadt a tomboló nő

Az Esztergomi Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat a 34 éves esztergomi nővel szemben, aki a után a hozzá kiérkező mentősökre támadt.

kemma.hu

A nő tavaly augusztusban szorongásoldó gyógyszert vett be, majd alkoholt fogyasztott, amitől rosszul lett, ezért az élettársa hívta a mentőszolgálatot. A nő azonban a kiérkező mentőápolóval és mentőgépkocsi-vezető sértettel hangosan, trágár szavakat használva kiabált.

A mentőápoló a vizsgálatot követően úgy döntött, hogy a nőt beviszik a kórházba, ezért hordszékbe tették. Amint a sértett odaért a szék elé, őt a nő egy alkalommal, nagy erővel megrúgta a bordájánál, amitől a sértett elveszítette az egyensúlyát. Ezt követően társa a segítségére sietett, ezalatt a nő továbbra is szidta, illetve a cipőjével megdobta őket. Ezután a mentősök rendőri segítséget kértek.
A mentőgépkocsi-vezető 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Dr. Reszl Ildikó főügyész a kemma.hu-nak elmondta: a nő által elkövetett bűncselekmény egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.
Az elkövető büntetőjogi felelősségéről az Esztergomi Járásbíróság dönt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!