Kék hírek, bulvár

2017.06.29. 10:00

Gumicukorral csalogatta magához a kislányokat a szatír, aztán önkielégíteni kezdett

Őrizetbe vették azt a 49 éves dorogi férfit, aki egy hét- és egy hatéves kislánynak mutogatta magát. A szatír gumicukorral csalogatta magához a gyerekeket, többször is próbálkozott.

kemma.hu/police.hu

Az Esztergomi Rendőrkapitányság szeméremsértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást - őrizetbe vétele mellett - egy 49 éves dorogi lakos ellen.

A gyanúsított a nyomozás jelenlegi adatai szerint június 19-én 12 órakor Esztergom-kertváros területén egy 7 és egy 6 éves kislány előtt szeméremsértő módon mutogatta magát, önkielégítést végzett.  A lányoknak előzőleg gumicukrot kínált, az édességgel csalta őket magához.

A férfi június 27-én 16 óra 40 perckor ismételten megjelent a bűncselekmény helyszínének környékén és leszólított két gyermekkorút, azonban a lányok megijedtek és elszaladtak.

A rendőrök másnap éjszaka Esztergomban, a Martsa Alajos utcában elfogták a férfit. Járművét átkutatták, az utastérből egy zacskó gumicukrot is lefoglaltak.

A nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!