Kék hírek, bulvár

2017.04.20. 16:31

Megyeszerte dőltek a fák szerdán

Tatára, Kesztölcre, Esztergomba és Bakonyszombathely térségébe is kellett vonulniuk a lánglovagoknak, hogy a kidőlt fákat és útra hullott gallyakat eltakarítsák.

kemma.hu

Egy kidőlt fa akadályozta a forgalmat Tatán, a Fekete és a Margit út kereszteződésénél. A tatabányai hivatásos és az agostyáni önkéntes tűzoltók eltávolították a növényt az útról.

Kesztölcön, a Gertrúd utcában egy villanyoszlopot döntött ki egy fa, amelyet a kesztölci önkéntes tűzoltók távolítottak el, miután az áramszolgáltató szakemberei áramtalanították a vezetékszakaszt. A vezeték nem sérült, így a beavatkozást követően újra áram alá helyezték.

Esztergomban, a Fáy András lakótelepen egy fa ága hasadt le, majd rádőlt egy másik fára. Az esztergomi hivatásos tűzoltók a faágat dugólétra és motoros láncfűrész segítségével eltávolították, a veszélyes helyzetet megszüntették.

Bakonyszombathely és Ácsteszér közötti szakaszon mindkét sávot beterítették a letört faágak és rengeteg ág lógott az úttest felett. A bakonyszombathelyi és az ácsteszéri önkéntes tűzoltók a kisbéri hivatásosokkal együtt tisztították meg az útszakaszt, tájékoztatta a kemma.hu-t a katasztrófavédelem. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!