Kék hírek, bulvár

2016.09.02. 07:58

Óriási hőstettet vitt véghez a tatai rendőr

Az égő épület legfelső emeletéről az átláthatatlan füstön keresztül mentett ki három lakót.

kemma.hu

Csütörtök délután érkezett bejelentés a rendőrséghez egy Tatán lángoló lakóépületről. A helyszínre elsőként a Tatai Rendőrkapitányság beosztottai, Tóth Árpád rendőr főtörzsőrmester és Klemencz Ákos rendőr zászlós ért ki.

Tóth Árpád egy törölközőt az arca elé tartva a sűrű, átláthatatlan füstön keresztül a harmadik emeletről a karjaiban vitt le a kijárathoz egy fiatal nőt. A főtörzsőrmester újra visszament a harmadik emeletre, majd egy férfit és egy fiatal nőt vezetett át a füsttel borított emeleten egészen a lépcsőház kijáratáig.

A helyszínre érkező tűzoltók eloltották a lángokat, és megkezdték az épület szellőztetését. A mentőszolgálat munkatársai egy lakót súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba. A Tatai Rendőrkapitányság közveszély okozása miatt nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen. A tűz keletkezésének okát szakértők bevonásával vizsgálják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!