Kék hírek, bulvár

2016.09.14. 07:38

Nem vette észre a vasúti sorompót a 71 éves sofőr, lazán belehajtott

Azzal magyarázta az esetet, hogy a nap sugarai elvakították. Lehet, hogy így volt, de az azért ad némi gyanúra okot, hogy a bácsinak 5 éve nincs érvényes jogosítványa...

kemma.hu

Az Esztergomi Rendőrkapitányság közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanúja miatt rendelt el nyomozást egy 71 éves pilisvörösvári férfi ellen.

Az idős férfi kedd délután Esztergom felől Dorog irányába tartott autójával. Az Esztergomi úti vasúti átjáróhoz érve nem észlelte a fényjelző berendezés tilos jelzését, sem a sorompó leengedett csapórúdját, így nekiütközött. A balesetben személyi sérülés nem történt.

A járőrök a sofőrt a Dororgi Rendőrkapitányságra előállították, aki a történteket azzal magyarázta, hogy a nap sugarai elvakították. A rendőrök megállapították, hogy az okozó vezetői engedélyének érvényessége 2011-ben lejárt, ezért szabálysértési eljárást is kezdeményeztek ellene.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!