Kék hírek, bulvár

2016.09.29. 10:05

Kiömlött gázolaj okozott balesetet a kertvárosi körforgalomnál

Egyelőre nem tudni, kinek az autójából - a rendőrök épp ezért kérik a lakosság segítségét.

kemma.hu

A Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. Szeptember 12-én ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és ismeretlen típusú gépjárművel közlekedett Tatabánya belterületén a kertvárosi körforgalom irányából. Feltehetően a jármű üzemanyagtartályából gázolaj került az úttestre. Az aszfaltra ömlött üzemanyagon aznap délután a körforgalomból Dózsakert irányába haladva egy gépjármű megcsúszott és egy másik járművel összeütközött.   

A Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya várja mindazok jelentkezését, akik információval rendelkeznek arra vonatkozóan, hogy az üzemanyag milyen típusú és hatósági jelzésű járműből került az úttestre, hívja a 06/34-517-777-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a [email protected]  e-mail címre.

Címkék#Tatabánya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!