Kék hírek, bulvár

2016.05.25. 11:04

Nem tanulni ment az iskolába, hanem lopni

A kömlődi fiatal abból tatabányai iskolából lopott számítástechnikai eszközöket, ahol tanult. Most vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást ellene.

kemma.hu

A Tatabányai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy kömlődi lakossal szemben.

A fiatal 2015. november 3-án 11 óra 25 perc és 12 óra közötti időben, egy tatabányai általános iskolából tulajdonított el számítástechnikai eszközöket, ahol tanulmányait folytatta. Az informatikai teremből két számítógépet, két memóriakártyát, egy videokártyát és egy adathordozót lopott. 

A férfi az eltulajdonított számítógépeket és kiegészítőket eladta, vagy elcserélte. A nyomozók a tettest november 13-án a Tatabányai Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A nyomozók a büntetőeljárást a 19 éves fiatalemberrel szemben befejezték és az ügyben keletkezett iratanyagot vádemelési javaslattal a Tatabányai Járási Ügyészségnek megküldték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!