Kék hírek, bulvár

2016.05.27. 07:41

Életvezetési tanácsok körözött drogosoknak: ne üsd ki magad és ne terülj el az utcán!

A tokodi férfi úgy kiütötte magát valamivel, hogya rendőrök az utcán, a földön fekve találtak rá. Hamar kiderült, hogy körözik is...drogbirtoklás miatt.

kemma.hu

A Komáromi Rendőrkapitányság kábítószerbirtoklás megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 29 éves tokodi lakos ellen, aki ellen egyébként elfogatóparancs is érvényben volt.

A rendőrök május 26-án éjszaka Komáromban, a Csillag-lakótelep előtti közterületen észleltek egy földön fekvő. bódult állapotú férfit. Az intézkedés alá vont zavart és értelmetlen válaszokat adott a járőrök kérdéseire.

A rendőrök átvizsgálták a férfi ruházatát átvizsgálták és nadrágzsebéből egy papírlapba csomagolt bruttó 1,3 gramm kábítószergyanús fehér színű port, valamint egy illóolajos üvegben bruttó 42,9 gramm kábítószergyanús folyadékot foglaltak le.

A férfi ellen korábban a Komáromi Járásbíróság és a Dorogi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki.

A járőrök a férfit a Komáromi Rendőrkapitányságra előállították, majd őrizetbe vették. A gyanúsított beismerte, hogy kábítószert fogyasztott, amit a vele szemben alkalmazott gyorsteszt pozitív eredménye is megerősített.

Főoldali kép forrása: ">giphy.com

Címkék#Komárom

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!