Kék hírek, bulvár

2016.04.10. 08:38

Szó nélkül leütötte a mentőst, aki kórházba vitte

Azért hívták ki egy komáromi fiatal férfihoz a mentőket, mert az részegen verekedett és veszekedett a családjával. A férfi, miután kiengedték a kórházból a vasútállomáson felismerte az őt ellátó mentőst és nekiment.

kemma.hu

A Komáromi Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a 22 éves komáromi férfi ellen, mert április 8-án 21 óra körül a komáromi vasútállomáson előzetes szóváltás nélkül bántalmazott egy mentőápolót.

A tettes komáromi lakcímére aznap, de még kora délután vonultak a mentőszolgálat munkatársai, mivel édesapja bejelentette, hogy fia agresszívan viselkedik. Ittasan dulakodtak egymással, illetve fenyegette a családtagokat. A fiatal férfi a verekedésben megsérült, ezért a mentőápolók rendőri segítséggel további vizsgálatokra a kórházba vitték.

A „sérült” ellátását követően távozott az intézményből. A komáromi vasútállomáson felismerte az őt korábban ellátó mentőápolót. A dühös férfi előzetes szóváltás nélkül a szolgálaton kívüli sértettre támadt és ököllel arcon ütötte, majd a helyszínről elmenekült.

A rendőrök a támadót lakásán elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A fiatalember tettét beismerte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!