Kék hírek, bulvár

2016.04.21. 09:22

Banális dolog miatt buktak le a fiatalok

Az eset tanulsága: ha már vaj van a fejeden, legalább a biztonsági övedet kapcsold be...

police.hu

A Tatabányai Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 20 éves tarjáni és egy 19 éves tatabányai lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsítottak kábítószer tartalmú anyagot szereztek be, illetve fogyasztottak.

A járőrök szerda délelőtt Tatabányán, a Bláthy Ottó utcában észleltek egy gépkocsivezetőt, aki haladásakor nem használta a biztonsági övét. A férfi az egyenruhásokat észlelve egy mellékútra hajtott és a hátsó ülésre ült. A rendőrök igazoltatták a járműben tartózkodó két zavart fiatalembert és megállapították, hogy az autó a forgalomból ki van vonva, a sofőr érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezik, valamint eltiltás hatálya alatt áll.

A járőrök az összefüggéstelenül beszélő fiatalok ruházatát, majd a gépkocsi utasterét átvizsgálták és a vezető oldali ajtó tárolórekeszéből egy papírlapba csomagolt bruttó 14 gramm kábítószergyanús növényi származékot foglaltak le. Az "anyag" eredetére a tettesek érdemleges választ adni nem tudtak.

Címkék#Tatabánya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!