Kék hírek, bulvár

2016.03.29. 11:44

18+ Feldarabolta felesége holttestét a gyilkos hentes

Megkezdődött a Tatabányai Törvényszéken kedden egy darnózseli férfi pere, akit azzal vádolnak, hogy megölte a feleségét, a holttestet a házukban kialakított húsfeldolgozóban feldarabolta, maradványait elégette, majd szétszórta.

kemma.hu/MTI

A vádirat szerint N. János 2014 májusában megölte a feleségét. A hentes végzettségű férfi a házában kialakított húsfeldolgozóban a holttestet feldarabolta.

A bíróság tájékoztatása szerint az asszony gyógytornászként dolgozott, munkahelye egy mosonmagyaróvári magánrendelőben volt. A férfi azon a végzetes napoon a rendelő közelében várta a megfelelő alkalmat. Felesége kora estte bezárta a rendelőt és haza akart menni. A vádlott az udvaron a gépkocsik takarásában várta. A nő, amikor kilépett az udvarra szembe találta magát a férfivel, aki ezt követően megölte őt és a személygépkocsija csomagtartójába tette.

A férj ezután hazament Darnózselire, a gyermekét ellátta, majd annak elalvása után az éjszakai órákban a húsfeldolgozó helyiségbe vitte az asszony holttestét és feldarabolta. A lágyrészeket az elektromos húsdarálóval ledarálta. A holttest darabjait és a csontokat műanyag zsákokban berakta az autóba és elvitte. A vádlott még az éjszaka folyamán és a következő napokban a feldarabolt holttestet részben égésgyorsító, aromás hígító segítségével próbálta elégetni, részben elrejtette a húsdarálóval együtt.

Megsemmisítette a nő ruházatát, táskáját és annak tartalmát, valamint a személygépkocsija üléshuzatát, majd két nappal később az asszony el nem égett maradványaitegy réten szétszórta.

A 45 éves férfi kapcsolata megromlott feleségével, a nő darnózseli otthonukból Győrbe költözött. Válófélben voltak, de az asszony azért, hogy az ideiglenesen az apánál lévő kisebbik gyermekét láthassa, 2014 májusban úgy döntött, hamarosan visszaköltözik a házukba. A férj azonban nem tudta elfogadni felesége gyermekelhelyezéssel és visszaköltözéssel kapcsolatos szándékait.

Az első tárgyalási napon, a vádirat ismertetése után a bíró meghallgatta az emberöléssel gyanúsított N. Jánost, aki a bíróság előtt nem akart vallomást tenni, sem kérdésekre válaszolni, és közölte, hogy nem követett el bűncselekményt.

A bíró ismertette a vádlottnak a nyomozás alatt tett vallomásait, amelyekben azt állította, hogy a felesége életben van, és vitatta a maradványok DNS-vizsgálatának eredményeit.

A nyomozás szerint a feleség akkor adott magáról utoljára életjelet, amikor bezárta a munkahelyéül szolgáló helyiséget. Ezután az asszony és a férfi mobiltelefonja egy irányba, Darnózseli felé mozgott.
A per csütörtökön tanúk meghallgatásával folytatódik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!