Kék hírek, bulvár

2016.01.26. 16:15

Előbb lopott, aztán segítséget kért

Szomorú történetről számol be a police.hu. Egy hajléktalan férfit csokilopáson kaptak, de büntetés helyett végül segítettek rajta a rendőrök.

police.hu

Csokoládét lopott egy tatabányai férfi a város egyik élelmiszerüzletéből hétfőn. A szabálysértő három tábla édességet rejtett a ruhájába, amelyekkel fizetés nélkül akart távozni a boltból. A biztonsági őr észrevette a lopást és a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta a 29 éves helybélit. A rendőrök nem bírságolták meg a hajléktalant, figyelmeztették őt, hogy újabb szabálysértés elkövetése már szankciót von maga után. A járőrök miközben intézkedtek, több sérülést is felfedeztek a férfin, amelyeket elmondása szerint aznap szerzett. A rendőrök mentőt hívtak hozzá, amely kórházba vitte.
 


Késő este a férfi ismét a rendőrök segítségére szorult. Miután a kórházban ellátták sérüléseit, visszatért az utcára, a hideg idő azonban őt is segélykérésre kényszerítette. A járőröknek jelezte, hogy nagyon fázik és nincs hova mennie. A rendőrök értesítették az Utcai Szociális Segítők Egyesületének munkatársait, akik krízisautójukkal a helyi éjjeli melegedőbe vitték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!