Kék hírek, bulvár

2016.01.28. 14:47

A Dunába ugrott egy férfi Komáromban

Szerelmi bánatában tette.

police.hu

Komáromban a Dunába ugrott egy férfi szerda este. Az esetnek szemtanúja volt, ő riasztotta a rendőröket, akik a Rákóczi rakparton, a gyalogosok és kerékpárosok részére kialakított úton megtalálták az átázott férfit. Elmondta, hogy szerelmi bánatában ugrott a folyóba, majd ezt követően gyorsan ki is jött a hideg vízből. A rendőrök mentőt hívtak a férfihoz, amely kórházba vitte őt.

A rendőrök tegnap egy idős nagyigmándi férfin is segítettek, aki a forgalmas 13. számú főút felé tartott járókeretével. Mielőtt elérte volna a kereszteződést, a helyi körzeti megbízottak megállították a 80 éves bácsit. A rendőrök kérdéseire a férfi összefüggéstelen válaszokat adott, a körzeti megbízottak azonban kiderítették ki ő és kinek tudnak szólni az érdekében. Idős korára és állapotára való tekintettel a rendőrök a férfit beültették szolgálati gépjárművükbe, majd a bácsit átadták gondnokának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!