Kék hírek, bulvár

2015.10.21. 12:07

Tévedések vígjátéka Nyergesújfalun

Klasszikus gegbe illő eset történt kedden délután Nyergesújfalun. Egy asszony tévedésből nem a saját autójába ült be...

police.hu

Bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt kezdtek adatgyűjtésbe a rendőrök Nyergesújfalun kedden délután egy helybéli asszony bejelentése miatt, aki azt állította, hogy autójából eltulajdonították a bevásárló kosarát és kézi táskáját. A nő elmondta a nyomozóknak, hogy értékeit mindössze annyi időre hagyta magára a kocsiban, amíg elment egy közeli autószerelő műhelybe, a járművet ugyanis valamiért nem tudta beindítani, hiába próbálkozott többször is. Arra nem emlékezett, hogy autóját lezárta-e, amikor gyalogosan útnak indult, azt azonban határozottan állította, hogy a sörösüvegekkel és cigarettás dobozokkal teli fonott kosarát, valamint drapp színű válltáskáját nem vitte magával.


 
Utóbbiban az asszony nem tévedett. Még tartott a nyomozók adatgyűjtése, amikor a kocsinál leparkolt egy másik és egy szintén nyergesújfalui nő közölte a rendőrökkel, hogy autója jobb első ülésén egy ismeretlen kosarat talált, amelyben egy retikül is volt. Kiderült, hogy tulajdonosuk összetévesztette a két autót és figyelmetlenségből a másikba pakolt, amely szintén nyitva volt. Az is kiderült, hogy az asszony azért keresett autószerelőt, mert kulcsával nem a saját járművét akarta elindítani és a Suzuki indítókulcsa nem hozta működésbe az OPEL-t. Később a szerelővel már a saját kocsijába ült be a nő, amely aztán gond nélkül el is indult.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!