Kék hírek, bulvár

2015.10.01. 10:14

Nagy baleset volt az M1-esen Tatánál

Az M1-es autópályán Tatánál egy Pest felé haladó teherautó átszakította a szalagkorlátot, majd a másik oldalon egy busz és két személygépkocsi ütközött.

MTI, kemma.hu

A Győr felé vezető sávokat lezárták - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön az MTI-vel.A sajtószolgálat tájékoztatása szerint a lezárt oldal forgalmát az 1-es útra terelik, Budapest irányába pedig a belső sávot zárták le.

A megyei katasztrófavédelem ügyletese, Fehér Ádám az MTI-nek elmondta, a balesetben két ember súlyosan megsérült. A sódert szállító kamion nem borult fel, de rakományának egy része az úttestre szóródott. A helyszínen elhúzódó mentésre kell számítani.

Helyszínen tartózkodó munkatársunk szerint óriási a forgalom Tatán, az M1-esen a csomóponttól nem is látni a sor végét Tatabánya irányába. Komárom felől is lassan halad a forgalom, melyet rendőrök irányítanak. Rengeteg a kamion, a pályafelhajtókat pedig lezárták, Tatánál leterelik az autókat. Aki a városon belül akar közlekedni, kerülje a Május 1. utat, helyett a párhuzamos kisutcát javasoljuk.

Érdemes már a Tesco körforgalomban letérni, és a Ring utcán végighaladva rákanyarodni a Kocsi útra, onnan a kisutcákon: Dózsa György vagy Esze Tamás, majd József Attila, és a Komáromi utat keresztezve már ott is az Új út.

További alternatív útvonal: a Tesco körforgalom után a lámpás kereszteződésnél a Rákóczi út irányába kell kanyarodni, és a Fazekas utca felé tartva a Hajdú és Váralja utcákon át elérhető az Ady Endre út.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!