Kék hírek, bulvár

2015.10.13. 13:53

Bicskával kergette a gyerekeket a tatabányai ámokfutó

A 19 éves fiú előbb a lakásából szórt ki cuccokat, majd a lépcsőházban tombolt, végül a közeli játszótéren randalírozott.

kemma.hu

Szabálysértések sorozatát követte el egy tatabányai férfi október 12-én Tatabányán. A szabálysértő egy társasház lépcsőházában kezdte meg ámokfutását, ahol a feljáró egyik emeleti fordulójában, az ott kihelyezett kaspóból kirángatta a virágokat és az utcára szóra. A ház előtt is nyomot hagyott maga után a 19 éves fiatal.

Otthonának ablaka alatt műanyag palackot, cigarettahüvelyt és zsebkendőt találtak szétszórva a helyszínre siető rendőrök, akiket a lakóépülettel szemközt található játszóházból riasztottak. A férfi a házból ugyanis a kisgyermekek számára kialakított játszótérre ment és a nála lévő zsebkéssel megrongálta a ping-pong asztalt, majd megkergette az ott játszó gyerekeket.

A játszótérről egy nevelő kizavarta a fiatal férfit, akit a helyszínre érkező rendőrök elfogtak és előállítottak a Tatabányai Rendőrkapitányságra. A rendőrségen a járőrök, mentális állapota miatt, orvost hívtak a férfihoz, aki kórházba vitette őt.

A Tatabányai Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya rongálás és garázdaság szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást ellene.
 

Címkék#Komárom
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!