Kék hírek, bulvár

2015.05.18. 11:40

Tatabányai balhé: megérkezett a TEK a 35 éves dühöngő férfihoz

Megérkezett a TEK Sárberekbe: Tatabánya egyik lakótelepén már a fél lakást kidobálta az ablakon egy dühöngő, 35 éves férfi. Úgy tudjuk, a lakásban szintén vele tartózkodó anyját szólongatja, aki sír.

kemma.hu

Tatabányán, a Sárberki lakótelepen már ott van a katasztróvadélem emelődarus kocsija is, a TEK pedig igyekszik szóra bírni az édesanyjával bezárkózott férfit. Egy ideig a férfi csöndben volt, majd újra kiabálni kezdett, többször az édesanyját szólítgatta.

Korábban erről írtunk:

A kemma.hu információi szerint azért hívták ki Terrorelhárítási Központ embereit, mert a férfi  nem engedi ki a lakásból a szintén otthon lévő édesanyját.

 Az egyik szomszéd azt mondja, ő még soha nem látta a dühöngő férfit, és nem is hallott arról, hogy gond lett volna vele korábban. Most mindenesetre, egyelőre ismeretlen okokból a férfi magából kikelve tombol a harmadik emeleti lakásban.

A helyszínen tartózkodó tudósítónk elmondása szerint többek között tévét, számítógépet, karosszéket is kivágott már az ablakon a 35 éves férfi, aki a lakásból két irányba hajigálja a különböző holmikat. A közelben egy virágüzlet működik, a szerencsének köszönhető hogy eddig nem találtak el senkit a kidobott tárgyak.

A férfi a rendőröket is szidalmazza, és közben peace-jelet is mutogat. A rendőrség, pont azért, mert a férfival egy lakásban tartózkodik az édesanyja is, a Terrorelhárítási Központtól kért segítséget a helyzet mielőbbi megoldásához. A TEk egyik egysége már meg is érkezett a helyszínre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!