Kék hírek, bulvár

2015.05.24. 08:23

Nem jött be a botcsinálta illuzionisták trükkje

Át akarta verni a rendőröket egy lemeszelt autó sofőrje és utasa, de micsoda trükkel! Azt állították, hogy nem cseréltek helyet, holott az anyósülésen utazó férfi kiugrott az autóból, és beült a sofőr helyére - mindezt a zsaruk orra előtt. Hab a tortán, hogy nem ez volt az egyetlen vétkük.

police.hu

Tatán állítottak meg a helyi járőrök egy személygépkocsit 2015. január 20-án délután. Miután a járművezető lefékezett, a jobb első ülésen utazó férfi kiugrott az autóból, a sofőr pedig beült a helyére. A 40 éves férfi először tagadta, hogy ő vezette volna az autót, végül bevallotta a helycserét. R. Gusztáv azért akarta menteni a helyzetét, mert nem vezethetett volna, korábban ugyanis eltiltották őt a járművezetéstől, ráadásul autóját is kivonták a forgalomból.


 
A szabálysértőt előállították a Tatai Rendőrkapitányságra, ahol kábítószer gyorstesztet alkalmaztak vele szemben, amely pozitív lett. Az eltiltás hatálya alatti járművezetés miatt a Tata Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette a férfit és 72 órán belül bíróság elé állította, míg a szervezetében kimutatott kábítószer miatt kábítószer birtoklása vétség és járművezetés bódult állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást folytatott a rendőrség, amelyet 2015. május 21-én vádemelési javaslattal küldött meg a Tatai Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!