Kék hírek, bulvár

2015.05.10. 17:21

Jellegzetes arcú tolvajt keresnek a rendőrök

A pofátlanabb, de jól megjegyezhető pofájú tolvajok fajtájába tartozik az a férfi, akit a tatai rendőrök keresnek. Pénzváltás ürügyén jutott be egy házba, és több pénzzel kött ki, mint amennyivel bement. Két grafika is készült róla.

police.hu/kemma.hu

A Tatai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat ismeretlen tettes ellen lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy ez idáig ismeretlen férfi 2015. január 29-én pénzváltásra hivatkozva bement egy naszályi családi házba, majd ott a sértett figyelmét elterelve eltulajdonította a készpénzét. Az ismeretlen tettes jellegzetes vonásairól és szeméről két grafika készült.
 
A Tatai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a grafikán látható személyt felismeri vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), vagy a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. Bejelentés tehető továbbá a 34/517-777-es telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!