Kék hírek, bulvár

2015.01.10. 07:28

Szakállas trükkel verték át szegény idős nénit

Vízóra-leolvasónak adta ki magát egy férfi Komáromban, így kéredzkedett be a 79 éves asszony otthonába. Egy óvatlan pillanatban elvitte a tárcáját.

kemma.hu

Délutánra hirdették meg a vízóra-leolvasást egy komáromi utcában, ennek ellenére délelőtt jelent meg a férfi az idős asszonynál január 5-én. Azt állította, hogy sok a munkája, ezért érkezett korábban, és egy pohár vizet is kért a nénitől rosszullétre hivatkozva. Mikor az ismeretlen pénzfelváltásra kérte a sértettet, a néni elővette a szekrényből a készpénzét, majd a férfi, az idős hölgy figyelmét elterelve, azzal együtt távozott.


 
- A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a hasonló esetek elkerülése érdekében elővigyázatosságra figyelmezteti az állampolgárokat - közölte lapunkkal a megyei rendőrség sajtószolgálata. - Soha ne engedjenek be idegeneket otthonukba, és amennyiben valaki szolgáltató alkalmazottjaként mutatkozik be, kérjenek tőle igazolványt. Fontos tudni, hogy a szolgáltatók nem kérnek készpénzt. Amennyiben valakinek túlfizetése keletkezik, az a következő havi számlán kerül jóváírásra. Gyanús ismeretlenek látogatása esetén azonnal értesítsék a rendőrséget a 107-es vagy a 112-es segélyhívó telefonszámon, jegyezzék meg személyleírásukat és gépkocsijuk rendszámát - olvasható a rendőrség közleményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!