Kék hírek, bulvár

2015.01.21. 11:12

Nem volt egy David Copperfield a 40 éves sofőr

Kiugrasztotta az anyósülésen ülő útitársát majd bepattant a helyére a 40 éves sofőr, amikor megállították őket a rendőrök. Sok volt a rovásán, és napokon belül bíróságra is kerülhet.

kemma.hu

Tatán állítottak meg a helyi járőrök az autót január 20-án délután. Miután a jármű megállt, a jobb első ülésen utazó férfi kiugrott az autóból, a sofőr pedig beült a helyére. A 40 éves férfi először tagadta, hogy ő vezette volna az autót, végül bevallotta, hogy ő volt a sofőr. Nem vezethetett volna, ugyanis korábban eltiltották őt a vezetéstől, ráadásul járművét is kivonták a forgalomból.

A szabálysértőt előállították a Tatai Rendőrkapitányságra, ahol kábítószer gyorstesztet alkalmaztak vele szemben, amely pozitív lett. Ellene kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség.

A 40 éves tatabányai férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt a Tatai Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette, és gyorsított eljárásban bíróság elé állítja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!