Kék hírek, bulvár

2015.01.15. 13:18

Elég snassz kamunevet talált ki magának az ittas táti motoros

Bár az is lehet, hogy rajong Móricz Zsigmond Tragédia című novellájáért, és azért mutatkozott be Kis Jánosként az őt megállító rendőröknek.

kemma.hu

Bukósisak nélkül közlekedett segéd-motorkerékpárjával egy 35 éves táti férfi szerda éjszaka, emiatt állították meg őt a helyi rendőrök - írja a police.hu. Az egyenruhások igazoltatták a motorost, de nem volt nála igazolvány. A férfi végül Kiss Jánosként mutatkozott be és az intézkedő rendőröknek születési dátumát is bediktálta, a megadott adatok azonban nem fedték a valóságot. Többszöri felszólítás ellenére sem árulta el, kicsoda, ezért a rendőrök előállították őt a Dorogi Rendőrkapitányságra.

A rendőrségen kiderült, ki a férfi és az is, hogy a segéd-motorkerékpárra nem kötötte meg a kötelező felelősségbiztosítást, a járművezető pedig november 7-e óta eltiltás hatálya alatt áll. Az egyenruhások ellenőrizték a szabályszegő ittasságát, amely pozitív eredménnyel zárult. A férfi ellen ittas járművezetés megalapozott gyanúja miatt büntető-, az általa elkövetett szabályszegések miatt szabálysértési eljárásokat indított a Dorogi Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!