Kék hírek, bulvár

2014.11.30. 08:17

Az éjszaka hősei: komáromi tinik estek neki az adventi dekorációnak

Két 16 éves srác a buliból hazafele azt gondolta, jó poén lesz a szétrugdalni a szalmát, és meglovagolni a fából készült szobrokat. A rendőrök láttán persze elfutottak.

kemma.hu

A város főterén felállított adventi dekorációt rongálta meg két fiatalkorú. Előbb felmásztak a fából készült szobrokra, majd szétrugdalták a dekoráció részét képező szalmabálákat november 30-án éjszaka Komáromban.

A rongálásról a környéken lakók értesítették a rendőröket, akik két közterület-felügyelővel gyalogosan indultak a tettesek felkutatására. Az egyenruhások a közelben felfigyeltek két fiatal fiúra, akik a rendőrök láttán elfutottak.

A járőrök elfogták és igazoltatták őket. Ruhájukon szalmaszálakat találtak a rendőrök, így a két 16 éves meg sem próbálta letagadni a bűncselekmény elkövetését. Előbb a helyszínen, majd később a Komáromi Rendőrkapitányságon részletes beismerő vallomást tettek, de tettükre nem adtak érdemi magyarázatot.

Elmondták, hogy egy helyi szórakozóhelyen töltötték az estét, onnan tartottak hazafelé. A városháza előtti téren haladtak át és megálltak a díszeknél. A szalmabálákat buliból rugdalták szét. A rendőrség garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a két fiatal ellen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!