Kék hírek, bulvár

2014.06.27. 18:33

Ócska trükkel verte át az oroszlányi időseket

A 33 éves B. Mariann azzal az ürüggyel kéredzkedett be idős oroszlányi asszonyokhoz, hogy egy papírlapra van szüksége, amelyen üzenetet hagyhat a szomszédnak. Csütörtökön elfogták a rendőrök.

kemma.hu

A Móri Rendőrkapitányság nyomozóival közösen fogták el az oroszlányi rendőrök B. Mariannt június 26-án. Az Oroszlányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya azzal gyanúsítja a 33 éves asszonyt, hogy május 28-án bekéredzkedett egy 85 éves helybéli asszony otthonába. Papírt és ceruzát kért, hogy üzenetet hagyhasson a szomszédnak, mindez azonban csak ürügy volt arra, hogy eltulajdonítsa a sértett pénzét.

Június 2-án B. Mariann visszatért a városba. Ezúttal egy 81 éves férfit keresett fel ugyanazzal a trükkel. A módszer másodszor is bevált, a sértett pénzével távozott. B. Mariann ellen üzletszerűen elkövetetett lopás gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség. Az asszonyt az Oroszlányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Címkék#oroszlány

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!