Kék hírek, bulvár

2014.06.25. 07:22

Napokig tartott a habzsidőzsi a lopott SZÉP kártyával

Napokig rendelt ételt más SZÉP kártyájának terhére az a 23 éves budapesti férfi, akit a napokban fogtak el a tatabányai rendőrök.

kemma.hu

Csalás gyanúja miatt folytatott eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság Zs. Krisztián ellen. A 23 éves budapesti férfi a gyanú szerint jogosulatlanul használta fel a sértett SZÉP kártyáját. A készpénzt helyettesítő fizetőeszközzel a gyanúsított 2013 decemberében összesen hét alkalommal rendelt ételt egy internetes oldalról. Ezután is próbált még vásárolni, de nem járt sikerrel, mert a kártyát tulajdonosa időközben letiltatta.

A tatabányai nyomozók a sértett feljelentését követően azonosították és június 11-én kihallgatták a gyanúsítottat. Zs. Krisztián elismerte a bűncselekmény elkövetését. Az ellene folytatott büntetőeljárást a rendőrség június 20-án befejezte, és bíróság elé állítási javaslattal továbbította a Tatabányai Járási Ügyészségnek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!