Kék hírek, bulvár

2014.06.17. 12:37

Mint egy matrjoska baba: lopott motor került elő az orgazdák kocsijából

Ausztriából ellopott motor került elő K. Attila és H. István autójának rakodóteréből. Az orgazdákat Almásfüzitőn kapcsolták le.

kemma.hu

Almásfüzitő területén akartak megállítani két személygépkocsit a komáromi járőrök május 26-án hajnalban. A járműben utazók megpróbáltak elmenekülni a rendőrök elől. Egyiküknek ez sikerült, autóját az út szélén hagyta és gyalog távozott. A jármű rakterében az egyenruhások egy motorkerékpárt találtak, amelyről kiderült, hogy azt korábban Ausztriából lopták el. 

A másik gépkocsiban utazó férfit, a 39 éves K. Attilát a rendőrök a helyszínen elfogták. Néhány órával később az 52 éves H. Istvánt is megtalálták a rendőrök és társához hasonlóan őt is előállították a Komáromi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. A két férfi ellen orgazdaság gyanúja miatt indított eljárást a Komáromi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. A büntetőeljárás során a komáromi rendőrök azonosították a motorkerékpár tulajdonosát, akinek június 16-án visszaadták az eltulajdonított járművet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!