Kék hírek, bulvár

2014.06.26. 11:13

Elütötte, majd cserbenhagyta a motorost - a rendőrség keresi

Az Esztergomban balesetet okozó személygépkocsi vezetője megállás és segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről.

kemma.hu

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása miatt eljárást folytat ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint április 7-én délután 5 óra körül ismeretlen személy az általa vezetett ezüstszürke színű, feltehetően Seat típusú személygépkocsival közlekedett az esztergomi Dorogi úton Dorog irányából Esztergom belvárosa felé. A személygépkocsi vezetője a zöldséges előtt, balra kanyarodása közben összeütközött a vele szemben szabályosan közlekedő motorkerékpárossal, majd megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.
 
A személygépkocsi feltételezett vezetője 40-45 év körüli, erős testalkatú, erős hangtónusú férfi. Haja kopaszodó, oldalt rövidre nyírt, karja feltűnően szőrös. Nagyméretű fém karórát és pecsétgyűrűt visel, a baleset bekövetkeztekor napszemüveg volt rajta.


 
Az Esztergomi Rendőrkapitányság kéri, aki felismeri a grafikán látható férfit, vagy a balesettel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható „Telenfontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p:8-13), vagy a 33/510-240-es telefonszámon, illetve a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Címkék#Esztergom

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!