Kék hírek, bulvár

2014.06.23. 15:38

Elismerés az életmentő fellneres fiúknak

Három kilencedikes fiúnak köszönheti az életét egy öngyilkosságra készülő férfi. A srácok oklvelet és Szent György emlékérmet vehettek át a rendőr-főkapitánytól.

kemma.hu

Középiskolás fiúk beszéltek le az öngyilkosságról egy férfit Tatabányán.
Oklevéllel és Szent György emlékéremmel jutalmazott három középiskolás fiút Farkas Gábor ezredes, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője.

A három fiatal a Tatabányai Integrált Szakiskola TISZKK Székhelyintézményének (a Fellner-szakközépiskolának) kilencedik osztályos tanulói. 

Halmi Adrián, Váradi Gábor és Bosztán János május 28-án mentett meg egy férfit az öngyilkosságtól. A diákok Tatabányán figyeltek fel a síneken ülő személyre. Azonnal odamentek hozzá, közben értesítették a rendőrséget és a mentőket. A szakemberek kiérkezéséig szóval tartották a férfit, akit sikerült lebeszélniük arról, hogy kárt tegyen magában és lekísérték a sínekről.

A diákok az elismerést június 20-án ünnepélyes keretek között vehették át a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjétől és Milus Gábor r. alezredes, rendészeti főkapitány helyettestő

Címkék#Tatabánya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!