Kék hírek, bulvár

2014.06.23. 13:01

10 percen belül elkapták a tárcatolvajt

Cs. Györgynek még arra sem jutott ideje, hogy megszámolja a pénzt.

kemma.hu

Cs. György június 22-én egy tatabányai élelmiszerüzletben vette észre, hogy az egyik vevő a fizetés után bukszáját a retikül egy kevésbé biztonságos részébe rakta. A 24 éves tatabányai férfi kikapta a táskából a pénztárcát és elszaladt, ám még arra sem maradt ideje, hogy megszámolja a bukszában lévő összeget, a tatabányai rendőrök 10 perccel a bűncselekmény elkövetése után elfogták őt.


 
Cs. György már követett el bűncselekményt, melynek vizsgálata jelenleg is folyamatban van a Tatabányai Rendőrkapitányságon és mely miatt a rendőrség elfogatóparancsot bocsátott ki ellene.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2013. december 22-én rokonaitól ellopott két hajvágó gépet, 2 pár cipőt és készpénzt. Cs. Györgyöt mindkét büntetőeljárásban lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. A férfit a rendőrség őrizetbe vette. 

Címkék#Tatabánya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!