Kék hírek, bulvár

2014.04.17. 07:15

Még mélyaltatásban van az ablakból kizuhant tatabányai kislány

Pénteken lesz pont egy hónapja, hogy a tatabányai Levendula Gyógyszertár fölötti második emeleti lakás ablakából kislányával együtt kizuhant az édesanya is, amikor a családfő tévét nézett a másik szobában.

Palásti

A tragédiát követően az apa elmondta, hogy hatéves lányuk nagyon szerette az állatokat, szülői felügyelet mellett etethette a madarakat és a kóbor négylábúakat az ablakból úgy, hogy felállhatott a fotelre.

A szörnyű zuhanás után Johannát az egyik fővárosi kórházba szállították, ahol plasztikai sebészek közreműködésével kétszer műtötték meg a koponyáját. Jelenleg is mélyaltatásban tartják, állapota javul. Édesapja naponta látogatja, s amikor beszél hozzá, felgyorsul a légzése, megnő a vérnyomása, amiből a szakemberek szerint az következik, hogy egyetlen gyermeke hallja és megérti őt.

Sokáig így volt feleségével is, aki már kikerült a tatabányai kórház intenzív osztályáról, de orvosai még nem engedték haza. Bal karja változatlanul gipszben van, s medencecsontjának törései miatt alig tud mozogni. Férje minden látogatása alkalmával megkérdezte tőle, hogy mi történt, de az édesanya mindig csak annyit mondott, hogy “Nagyon gyorsan volt minden, nem emlékszem.”

Sándor azóta is bízik abban, hogy ha még jobban fog javulni felesége állapota, idővel teljesen visszatérnek az emlékei. Szerdán úgy fogalmazott, hogy erre is megvan minden esély. Abból következtetett erre, hogy korábban csak bólogatva vette tudomásul, amikor lányuk állapotáról mesélt neki, a legutóbbi vasárnapon viszont keservesen felzokogott, ami arra utalhatott, hogy csak ilyen későn tudatosult benne a tragédia következménye.

Elmondta még, hogy a rendőrség is folytatja a nyomozást, tartottak már helyszíni szemlét, de egyelőre ők sem tudnak semmi biztosat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!