Kék hírek, bulvár

2014.03.16. 10:14

Komplett lakást akart összelopni magának

R. József egy kanapét, egy hűtőszekrényt és egy tűzhelyet emelt ki egy tokodi ház ablakán. A lakók megzavarták rakodás közben a tolvajt, és kihívták rá a rendőröket. Kiderült, hogy egy másik lakásból pedig az ajtókat lopta el ugyanazon a napon.

kemma.hu

Egy tokodi lakatlan családi házból tulajdonított el különböző használati tárgyakat a 27 éves R. József. A bűncselekményről és annak elkövetőjéről egy helyi polgárőr tájékoztatta a rendőröket. A házból többen is látták, amint R. József a lakás ablakán át kiemel egy kanapét, egy hűtőszekrényt és egy tűzhelyt. A konyhaszekrényt azért nem tudta ellopni, mert azt a környéken lakók már megakadályozták és szóltak a helyi polgárőrnek.

A gyanúsítottat még aznap elfogták a dorogi rendőrök. R. József gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy aznap nemcsak egy családi házba tört be, hanem a bűncselekmény elkövetése után bement a szomszédos, használaton kívüli házba is, ahonnan hat ajtót tulajdonított el. A férfit gyanúsítotti kihallgatása után szabadon engedték, két nappal később azonban újra előállították, miután egy dorogi élelmiszerüzletből szeszesitalt próbált meg ellopni, de a biztonsági őr tetten érte.

R. József ellen lopás megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, melyet március 13-án bíróság elé állítási javaslattal fejezett be és küldött meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Címkék#Tokod
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!