Kék hírek, bulvár

2014.03.10. 15:13

A betörés jól sikerült, az elszállítás kevésbé

B. János és társa betört egy oroszlányi hétvégi házba, ahonnan elloptak egy számítógépet. A szajrét kerékpárjaik csomagtartójára szerelték, és ronggyal letakarták. A rendőrök a "remek" csel ellenére is felismerték, hogy mi van a csomagtartón.

kemma.hu

Egy hét eltelte után látogatott ki újra oroszlányi hétvégi házához a sértett március 9-én. Az ablakot betörték, az ingatlanból pedig elvitték a számítógépét és egy monitort. Értesítette az Oroszlányi Rendőrkapitányságot. A járőrök alig három óra alatt elfogták a tettest.
 
Az egyenruhások épp az Erőműi-tó környékét ellenőrizték, mikor megláttak két kerékpárt toló férfit. A biciklik csomagtartóit mindenféle tárgyakkal pakolták meg. Az egyik egy nagyobb ronggyal volt letakarva, de a formájáról így is látni lehetett, hogy az egy számítógép képernyője. A járőrök megállították és igazoltatták a két férfit, majd átvizsgálták a kerékpáron vitt csomagokat. Azok között volt a sértettől eltulajdonított laptop is.

A 44 éves oroszlányi B. Jánost és társát a rendőrök előállították az Oroszlányi Rendőrkapitányságra, ahol B. János elismerte, egyedül követte el a bűncselekményt. B. János ellen lopás megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Oroszlányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. A férfit a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezi előzetes letartóztatását.

Címkék#oroszlány
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!