Kék hírek, bulvár

2014.03.12. 08:33

150 ezer forintot ér a rutinos dorogi betörő

Százötvenezer forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel a rendőrség annak, aki segít azonosítani a Dorogon elkövetett betörések elkövetőjét.

kemma.hu

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövető 2013. december 25-én fél kettő és fél nyolc között az ablakot betörve bejutott egy dorogi családi házba, majd onnan arany ékszereket, fényképezőgépet és mobiltelefont tulajdonított el. A környéken ezt követően több, hasonló módszerrel elkövetett bűncselekmény történt, melynek elkövetője a rendőrség gyanúja szerint ugyanaz a személy. Elfogásában a lakosság segítségét kérik a nyomozók. A Dorogi Rendőrkapitányság bruttó 150 ezer forintos nyomravezetői díjat is felajánlottak annak, aki segít azonosítani az elkövetőt.

Kérik, hogy aki a bűncselekménnyel vagy az ismeretlen elkövetővel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívók valamelyikén.
 
- A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja. A díjkitűzés annak visszavonásáig érvényes, de legkésőbb 2017. január 7. napján hatályát veszti - tudtuk meg a főkapitányság sajtószolgálatától.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!