Kék hírek, bulvár

2014.02.05. 16:20

Szekrénybe bújt a rendőrök elől, de mindent tagad

Gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók február 4-én azt a 19 éves tatai férfit, aki a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint tavaly november 5-én Tatán a várkertben ellopta egy asszony táskáját.

kemma.hu

A retikülben készpénz és személyes iratok voltak. A tatai rendőrök a bűncselekmény elkövetése után nem sokkal azonosították a tettest, de hiába keresték M. R-t, nem találták. Február 4-én az egyenruhások egy újabb címet ellenőriztek, ahol feltételezhetően a gyanúsított tartózkodott. A rendőrök az ablakon át benézve látták a keresett férfit, a házban azonban már nem találták. Tudták, hogy onnan ki nem mehetett, ezért keresni kezdték. Az egyik ruhásszekrényben elbújva találtak rá a rendőrök, akik M. R-t előállították a Tatai Rendőrkapitányságra.

A férfi gyanúsítotti kihallgatásán tagadta a bűncselekmény elkövetését, de ellene ennek ellenére – szabadlábon hagyása mellett – lopás gyanúja miatt eljárást indított a Tatai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Címkék#Tata

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!