Kék hírek, bulvár

2014.02.23. 09:00

Százezerért vesztegetett egy paplant a kisbéri csaló

Csalás gyanúja folytatott eljárást a Kisbéri Rendőrkapitányság B. Józsefné ellen. A 35 évessárbogárdi nő egy 92 éves kisbéri asszonyt csapott be. A gyanúsított azt állította, hogy a háziorvos küldte, és egy gyógyító hatású paplant kínált eladásra a néninek.

kemma.hu

A sértett 100.000 forintot fizetett a takaróért, amire B. Józsefné még 20.000 forint kiszállítási díjat is fel akart számolni, ezt azonban már nem kapta meg. A néninek akkor lett gyanús az asszony látogatása, amikor a nő már elment. Értesítette a rendőrséget. A kisbéri nyomozók a széleskörű adatgyűjtésnek köszönhetően még aznap otthonában elfogták a 35 éves asszonyt és előállították a Kisbéri Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A B. Józsefné ellen folytatott büntetőeljárást a Kisbéri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya február 21-én befejezte, és vádemelési javaslattal küldte meg a Komáromi Járási Ügyészségnek.

Címkék#kisbér

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!