Kék hírek, bulvár

2014.02.19. 10:46

Két buszozás között volt ideje betörni is

A 39 éves dorogi férfi bebuszozott Esztergomba, majd kitalálta, hogy körülnéz az egyik iskolában. Ha már ott volt, megpróbált ellopni is ezt-azt.

kemma.hu

Lopás kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 39 éves dorogi férfi ellen, aki a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint január 17-én betört egy esztergomi iskolába és onnan laptopot, valamint irodaszereket próbált meg eltulajdonítani.

Az akkor még ismeretlen férfit megzavarták, így nem tudott ellopni semmit sem. Az esztergomi nyomozók azonosították és 2014. február 18-án elfogták a gyanúsítottat. J. Zoltán kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta, hogy január 17-én busszal érkezett Dorogról Esztergomba. Betért egy-két szórakozóhelyre, majd csavargott a városban. Mikor elhaladt az iskola előtt, úgy döntött, bemászik a pinceablakon és szétnéz az intézményben.

Megtalálta a termek kulcsait és az egyikből összekészítette az eltulajdonítani kívánt műszaki eszközöket. Egy másik helyiségben is szétnézett, ott találkozott össze három dolgozóval. J. Zoltán elmenekült. A városban felszállt a Dorogra tartó buszra és hazament.

Címkék#Esztergom

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!