Kék hírek, bulvár

2014.02.27. 07:56

Fekete pont miatt szökött el a kisfiú

A 9 éves vértesszőlősi kisfiú átbuszozott Tatára a nagymamához, de hozzá se mert bekopogni.

kemma.hu

Egy 9 éves kisfiú anyja jelentette be a rendőrségen  február 26-án délután, hogy gyermeke eltűnt. Elmondta a rendőröknek, hogy a kisfiú 17 óra körül egy ottfelejtett füzetéért elment a vértesszőlősi általános iskolába, de onnan nem érkezett haza. Az egyenruhások azonnal a kisfiú felkutatására indultak.

Ellenőrizték az összes lehetséges helyet, ahová a gyerek elmehetett. Megkeresték a fiú rokonait, osztálytársait. Elmentek a gyermek Tatán élő nagymamájához is, aki elmondta a járőröknek, hogy nem látta aznap az unokáját.

A helyszínen a Tatabányai Rendőrkapitányság munkatársai felfigyeltek rá, hogy a kertbe vezető kapu nyitva van, ezért átnézték a telket, ahol a ház oldalánál a földön fekve rátaláltak a kisfiúra. A gyermek elmondta az egyenruhásoknak, hogy aznap fekete pontot kapott az iskolában, ezért nem mert hazamenni.

Busszal Tatára utazott a nagymamájához, de végül hozzá sem mert bekopogtatni, ezért leült a ház oldalához, ahol végül a rendőrök megtalálták. A 9 éves kisfiút az egyenruhások sértetlenül adták át aggódó anyukájának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!