Kék hírek, bulvár

2014.02.01. 14:00

Betuszkolták az autóba, és elrabolták

Nem mindennapi esemény játszódott le Esztergomban. Három férfiról számoltak be a bejelentők, akik bántalmaztak egy negyediket, majd betuszkolták autójukba és elhajtottak vele. Kiderült, hogy egy korábbi esetet toroltak meg. Az esztergomi rendőrök elfogták az önbíráskodókat, az ellenük folyó eljárás január 30-án vádemelési javaslattal zárult.

kemma.hu

Nem mindennapi esemény játszódott le május 12-én reggel Esztergomban. Három férfiról számoltak be a bejelentők, akik bántalmaztak egy negyediket, majd betuszkolták autójukba és elhajtottak vele. Az esztergomi rendőrök a bejelentést követően gyorsan a helyszínre érkeztek, majd a jármű felkutatására indultak. Pár utcával arrébb megtalálták a keresett autót, és igazoltatták a benne ülőket. Egyikük az egyenruhások segítségét kérte. Elmondta, hogy a három férfi rátámadt, bántalmazta és elrabolta.

Azt már a három férfi egyike mesélte el a rendőröknek, hogy a 31 éves O. Norbert aznap reggel egy esztergomi söröző előtt hátulról lerúgta és ütlegelte őt, majd elvette tőle a pénzét. A sértett fiával és annak barátjával a rabló felkutatásába kezdett, akit nem messze meg is találtak. Beültették a járműbe és elhajtottak vele. Elmondásuk szerint a pénzt akarták visszaszerezni tőle.

S. Pál és fia, valamint B. János ellen – szabadlábon hagyása mellett – önbíráskodás gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, O. Norbertet viszont rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették. Az önbíráskodók ellen az Esztergomi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az eljárást január 30-án vádemelési javaslattal lezárta és továbbította az Esztergomi Járási Ügyészség felé.

Címkék#Esztergom

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!