Kék hírek, bulvár

2014.02.26. 18:39

Az ablakon át próbáltak betörni a lakókocsiba

Az M1-es autópálya egyik pihenőjében parkolt egy lakókocsi. Ezt szemelte ki magának N. Roland és S. Márk. A 25 éves kunszentmiklósi és a 20 éves enyingi férfi betörte a gépjármű ablakát, de mielőtt bármit is ellophattak volna, a tulajdonos megzavarta őket és elmenekültek a helyszínről. Elkapták őket, most vádat emelhetnek ellenük.

kemma.hu

A sértett által adott személyleírás és a menekülők gépkocsijára vonatkozó adatok alapján a Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának járőrei 40 kilométerrel arrébb megtalálták és megállították a járművet. Az autóban ülő két férfit előállították a Komáromi Rendőrkapitányságra. Az utas ruházata megegyezett a sértett által elmondottakéval és kezén friss sérülés volt. Erről a férfi elismerte, akkor szerezte, mikor betörte a lakókocsi ablakát. N. Roland és S. Márk ellen – szabadlábon hagyásuk mellett – lopás megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Komáromi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, melyet vádemelési javaslattal fejezett be és továbbított a Komáromi Járási Ügyészségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!