Kék hírek, bulvár

2014.01.08. 12:36

Hátizsákban hozta a drogot Szlovákiából

Szlovákiából hozott be kábítószert a 28 éves M. Tibor Magyarország területére. Július 4-én volt az utolsó útja, amikor a Készenléti Rendőrség járőrei és a Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozói elfogták őt. Akkor csaptak le rá, amikor átlépte az országhatárt.

kemma.hu

Hátizsákjában több mint két kilogramm fém zacskóba csomagolt, kristályos szerkezetű, kábítószergyanús anyagot találtak a rendőrök. Az Abonyban élő férfit előállították a Komáromi Rendőrkapitányságra és átadták a komáromi kollégáknak.

Gyanúsítottként már ők hallgatták ki M. Tibort. A gyanúsított elmondta, háromszor utazott el Észak-Komáromba, hogy onnan drogot hozzon be hazánkba. A kábítószert továbbadta, ő csak alkalmi fogyasztó volt. Állítása szerint az elmúlt nyolc hónapban füves cigit szívott, azt is csak pár alkalommal. Az utolsót elfogása előtt füstölhette el, a vele szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt ugyanis pozitív eredményt mutatott.

M. Tibor ellen – előzetes letartóztatása mellett – kábítószer-birtoklás és új pszichoaktív anyaggal való visszaélés gyanúja miatt folytatott eljárást a Komáromi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, melyet január 7-én vádemelési javaslattal küldött meg a Komáromi Járási Ügyészségnek.

Címkék#Komárom
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!