Kék hírek, bulvár

2013.12.02. 10:50

Kocsmában találtak rá a körözött tolvajra

Két körözött személyt is elfogtak a hétvégén megyénk rendőrei. Egyikükre - akit lopás miatt ítéltek el - italozás közben találtak rá egy tatabányai kocsmában, másikukat közúti ellenőrzés során fogták el tatán.

kemma.hu

A Tatabányai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot egy 25 éves tatabányai férfit ellen. December 1-jén fogták el őt a tatabányai egyenruhások. A rendőrök megtudták, hogy a lopás bűntett elkövetése miatt elítélt férfi az egyik helyi kocsmában tartózkodik. Az információ valósnak bizonyult, az italozóban a járőrök rátaláltak a férfira. Előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vételét követően a Győri Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.


 
Tatán közúti ellenőrzést tartottak az egyenruhások december 1-jén. 21 óra 50 perckor egy személygépkocsira lettek figyelmesek, melynek nem a jobb hátsó világítása. Megállították, hogy figyelmeztessék a jármű vezetőjét, akinek ellenőrizték iratait is. Így derült ki a 32 éves tatabányai férfiról, hogy őt a Monori Rendőrkapitányság bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt keresi. A férfit a rendőrök előállították a Tatai Rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vételét követően a Tatabányai Rendőrkapitányság fogdájába vitték.

Címkék#Tatabánya
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!