Kék hírek, bulvár

2013.07.02. 11:35

Négy embert támadott meg a szabadon hagyott eb

Vádemelési javaslattal fejezte be az ügyészség annak az esztergomi nőnek az ügyét, aki szabadon engedte a kutyáját, amely négy embert támadott meg.

Kemma.hu

Négy személyt, köztük egy 11 éves kisgyermeket támadott meg egy kutya Esztergom Kertvárosban még tavly október 25-én kora este. Az állat a főbérlőké volt, egyikük engedte szabadon az udvarban.

Az eb elsőként az édesanyjával és nagymamájával albérletben lakó gyermeket bántotta, akik a kisfiú kiabálását hallván megpróbáltak segíteni nekik, de ők sem bírtak az állattal, az őket is megtámadta és megmarta. A szomszéd is megpróbálta megfékezni a kutyát, az eb ellene fordult. Hiába mászott fel egy kerítésre, a feldühödött állat lerántotta és marcangolni kezdte a lábát.

A kutya gazdái ezt követően megfogták az állatot, majd további vizsgálat céljából átadták a helyszínre érkező gyepmesternek. Az ebet szabadon engedő 22 éves F. Renáta ellen gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya, melyet vádemelési javaslattal küldött meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!