Kék hírek, bulvár

2013.07.11. 07:46

Akció közben buktak le a tolvajok

Egy hétvégi házba hatolt be a kerítést átvágva két fiatal férfi július 10-én Tatán. Talicskát és egy öntöttvas fürdőkádat tulajdonítottak el.

kemma.hu

Az egyik kertszomszéd vette észre a gyanúsan viselkedő M. Renátót és K. Richárdot. Látta, amint egyikük bement a kertbe, másikuk pedig a kerítésnél őrködött. Értesítette a rendőrséget. Miközben a bejelentő a hívását fogadó ügyeletessel beszélt és tájékoztatta őt az általa látottakról, a tatai rendőrök elfogták a két elkövetőt.

A bűncselekmény helyszínétől nem messze találtak rájuk az egyenruhások. Egy talicskát toltak, benne egy öntöttvas káddal. Kesztyűt viseltek annak ellenére, hogy 34 fokos hőség tombolt a városban. Az eltulajdonított értékekről azt állították, hogy az út mellett találták, tulajdonosuk azonban megerősítette, hogy azok a kaputól távol, a kertben voltak elhelyezve. M. Renátó és K. Richárd a helyszíni kihallgatáskor végül részletesen megmutatta a tatai nyomozóknak, hol hajlították ki a kerítést és hol voltak az eltulajdonított tárgyak.

Ellenük – szabadlábon hagyásuk mellett – szabálysértési értékre dolog elleni erőszakkal  elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Tatai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Címkék#Tata

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!