Kék hírek, bulvár

2013.06.05. 10:46

Tolvajt és prostituáltat is elfogtak

Pár óra alatt három ember is került a Tatabányai Rendőrkapitányság fogdájába. Egyikük 72 órán belül bíróság elé áll.

Kemma.hu

Tiltott kéjelgés szabálysértés elkövetése miatt vett szabálysértési őrizetbe a Tatabányai Rendőrkapitányság egy 17 éves budapesti lányt. Az 1. számú főúton árulta testét június 4-én. A rendőröknek elismerte, hogy szexuális szolgáltatást nyújt, azért áll kinn az út mellett. Az egyenruhások előállították őt, majd őrizetbe vételét követően a fogdára kísérték. A rendőrség 72 órán belül bíróság elé állítja.
 

A bíróság kereste azt a 25 éves tatabányai férfit, akit ugyancsak június 4-én fogtak el a rendőrök Tatabányán. A rendőrség épületében kattant kezén a bilincs. Idézésre jött és nem tudta, hogy a bíróság már elrendelte őrizetbe vételét. Amint megjelent a kapitányságon, az egyenruhások elfogták, majd őrizetbe vételét követően a fogdába vitték.
 
Nem először jár a rendőrségen a 23 éves H. János, de a tatabányai fogdával most ismerkedett meg közelebbről. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2013. május 24-es a tatabányai hajléktalan szállón az egyik dolgozótól tulajdonított el egy fényképezőgépet, május 30-án pedig egy tatabányai kisboltból cigarettát lopott. Ezeken kívül büntetőeljárást folytat ellene a BRFK is. H. Jánost a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Címkék#Tatabánya
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!